Jovita Vaughn, 28 vjeç e njohur gjithashtu si Jovita Garza, u zh vesh dhe ju fut në krevat burrit të cilin nuk e njihte më parë. Në momentin kur burri zbuloi gruan në krevatin e tij lajmëroi policinë, të cilët mbetën të habitur nga kjo ngjarje.
28-vjeçarja, tani ndodhet në parab urgim dhe mbi të rëndon ak uza e shkeljes kr iminale dhe ng acmimin të një nënpunësi publik.
Mediat e huaja bëjnë të ditur se oficerët e policisë u përpoqën që ta largonin nga banesa por ajo refuzonte, pasi në vitin 2009, kishte jetuar në atë shtëpi dhe kishte të gjithë të drejtën të qëndronte aty.

Teksa ajo insistonte të qëndronte policia e arr estoi dhe 28-vjeçarja pështyu oficerin e policisë gjë e cila rëndoi më shumë situatën e saj. /korrieriLeave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here