3 vjet pas vr.asjes së të riut nga Deçani Agonis Tetaj, rasti i tij nga “vra.s.je e rën.dë” tani po cilësohet si “vr.as.je nga pakujdesia”.

Babai i vi.ktimës, Isuf Tetaj në një letër publike ka aku.zuar prokurorin e rastit, Agron Uka, se është duke man.ipuluar me rastin e vra.sj.es së djalit të tij.

Sipas Isuf Tetajt, Agonisi u v.r.a në vendin e punës nga djali i pronarit të biznesit ku ishte i punësuar.

Edhe pse është shumë e vësh.tirrë, Isuf Tetaj ka publikuar edhe videon nga ku shihet momenti i vra.sj.es së djalit të tij.

Tetaj ka kërkuar nga kryeprokurori Aleksandër Lumezi drejtësi, duke theksuar se ende ka shpresë së kjo do të ndodhë, dhe drej.tësia do të vihet në vend.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here