37-vjeçari s’dihet se sa fëmijë jetim dhe të varfër ka marrë, ai rrëqeth me dëshminë: Nëse një fëmijë fillon të flas nuk ka asgjë të keqe ta bësh me të në krevat…unë kam

0
24

This post has already been read 19 times!

Një 37-vjeçarja ka t ronditur botën me fjalët që ka thënë. Ai është shprehur se në se një fëmijë është në gjendje të fjalë mund të bë jë edhe ma rrë dhenie dhe nuk ka asnjë problem këtu.

Nëse një fëmijë është në moshë për të folur, atëherë ata janë të gatshëm të bëjnë seks

Burri me emrin Jason Leonard është detyruar të largohet nga Britania e Madhe, pasi dys hohet se donte të merrte disa fëmijë me vete.

Ai ka thënë:
Nëse një fëmijë fillon të flasë mund ta bësh me të pa problem fare dhe nuk ka asnjë të keqe.

Ai është kapur edhe më parë nga po licia. Pro blemi është se ka udhëtuar në shumë vende të botës dhe nuk dihet sa fëmijë hetim ka marrë.

Nëse një fëmijë është në moshë për të folur, atëherë ata janë të gatshëm të bëjnë seks

/RDA News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here