4 mësues me koronavirus në Korçë

0
25

This post has already been read 17 times!

Edhe 4 mësues janë konfirmuar pozitivë me koronavirus në Korçë, Bilisht dhe Ersekë. Bëhet fjalë për një çift bashkëshortësh, punonjës në dy shkolla 9-vjeçare në qytetin e Korçës.

Ndërkohë, kanë rezultuar pozitivë dhe 2 mësuese në një shkollë 9-vjeçare në Ersekë dhe në Bilisht.

Sipas drejtorit të Drejtorisë Arsimore në Korçë, bëhet e ditur se të gjithë mësuesit janë zëvendësuar, ndërsa problem mbetet bashkia e Kolonjës, pasi nuk kishte në portal zëvendësues për lëndën e fizikës.

/RDA News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here