He.lmoi 25 fëmijë ne kopesht, edukatorja dënohet me vd.ekje

0
178

This post has already been read 171 times!

27 marsi i vitit 2019 ka qënë një ngjarje shumë e tme rrshme dhe mak abër për shumë fëmijë, e cila ka ndodhur nga shkaku i një grindjeje të Wang Yun, një edukatore çerdheje në një fshat të Kinës, dhe kolegut të saj i njohur me mbiemrin Sun.

Ata u grindën për çështje menaxhimi të fëmijëve, u tha në gjykatë sipas një deklarate. Dhe më pas ndodhi që Wang, hodhi në ushqimin e 25 fëmijëve nitrit natriumi. 24 fëmijë patën të vjella të shumta, dhimbje të tmerrshme, e ndërsa njëri prej tyre fatkeqsisht ndërroi jetë pasi kaloi 10 muaj në spital.

Edukatorja u hetua dhe u arrestua. Gjithashtu, janë arrestuar edhe tre edukatorë të tjerë të cilët dyshohet se kanë përdorur gji lpëra për të god itur fëmijët. Nxënësit e shkollës në Kinë kanë qenë shënjestra e sul meve shpesh fa tale nga njerëz që mbanin inat ose konsideroheshin të sëmurë mendor.

Wang u gjet gjithashtu duke hel muar burrin e saj në 2017 duke vendosur nitrat natriumi në gotën e tij. Ai pësoi dëm time të lehta pasi piu ujë.

Gjykata tha se Wang ishte ‘e neveritshme dhe e mbrapshtë’ dhe ajo meritonte të dënohej ashpër pasi pasojat e krimeve të saj ishin jashtëzakonisht të rënda. Ajo u dënua me vde kje dhe u privua nga të drejtat politike për gjithë jetën. Në 2002, 42 njerëz, kryesisht nxënës të shkollës, vdi qën pasi hëngrën ushqime të lehta me he lm miu në qytetin lindor të Nanjing. Vra sësi, i cili me sa duket ishte xheloz për biznesin e lulëzuar të rivalëve të tij, u dë nua me vde kje dhe u ek zekutua.

Burimi: DailyMail

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here