42-vjeçari fut nxënësit e tij në fugon i kap me zo r dhe e bën me ta/ Dy ishin vajza dhe një djalë madje tha: Nuk ndaloja dot

0
35

This post has already been read 31 times!

42-vjeçari gjermani Daniel. S ka dalë xpara gjy katës sepse ka ka pur me zo r nxënësit e tij.

Shkatërrohet një rrjet i trafikimit dhe abuzimit me fëmijë - Vizion Plus

Ai tani po gjyk oh et në Gj yka tën Rajonale të Dortmundit. E ditur bëhet se ai ka abu zuar se me një djalë 15 vjeç dhe dy vajza edhe po ato po 15 vjeçe.

Në dëshminë e tij e ka thënë:

Nuk e di pse e bëra, por nuk mund ta ndaloja veten.

Ka qenë një nga vajzat që ka treguar se çfarë ka ndodhur. Si thuhet e gjithë ngjarja sipas asaj që raporton ”Bild” e gjithë ngjarja e rëndë ka ndodhur në një fugon.

Foto ngacmuese

/RDA News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here