Emisioni “Soiree” ishte e gjitha dedikuar aktorit Bes Kallaku ku ishin mbledhur bashkëpuntorët e tij më të mirë, si dhe njerëzit më të rëndësishëm të jetës së tij.

Jonida Shehu: “Ju ka kërkuar Ajka një motër ose një vëlla?”

Xhensila Myrtezaj: Ajka do një vëlla. Çudtërisht nuk e di pse i ka lindur kjo dëshirë. Madje këto kohët e fun dit na thërret “vëllai-vëllai” dhe nuk e kuptojmë. Më thotë “mami të lutem, unë jam sister, ti je vëllai”

Jonida Shehu: A keni plane për një tjetër?

Xhensila Myrtezaj: Planet janë të Zotit zakonisht.

.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here