Jaman dhe Seher të dëshpëruar kërkojnë për Jusufin. Çfarë po ndodh me këtë të fundit?

A do të mundet Jaman të gjejë vendndodhjen e nipit të tij? Ali rikthen në shtëpi Kirazin. Si do të pritet ajo nga halla e tij?

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here