A ka shpirt ky njeri/ Njerku i merr jetën vajzës 3 muajshe: Nuk e shikoja dot, ngjante me të atin shumë

0
16Një ngjarje tr agji ke ka ndodhur Britani, ku një burrë v ra u foshnjën tremuajshe të së dashurës sepse filloi të dukej si babai i saj biologjik.

Pas një gj yq i të zhvilluar që prej dhjetorit 2018, i riu 23 vjeçar është b urgo sur për të paktën 18 vjet.

Davey Everson, 23 vjeç, pretendoi se Millie-Rose Burdett ishte m by tur në Hertfordshire në dhjetor 2018 ndërsa nëna e saj, Kirsty Burdett, 25 vjeçe e ndihmoi të mbulonte gju rmët e kr imit. Sot në Gjykatën e Old Bailey, ai u dë nua me bu rgim të për jets hëm.

Gjy katësi tha se ishte e qartë që Everson kishte ‘vra rë’ qëllimisht dhe nuk kishte hum bur thjesht kon tr ollin e nj ë momenti të paduruar.

.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here