Aktori amerikan Joseph Gordon-Levitt, i njohur nga filmat “10 Things I Hate About You”, ka nevojë për ndihmën e shqiptarëve. Aktori po merret me një projekt dhe kërkon përfshijë edhe vendin tonë. Për këtë arsye përmes një postimi në rrjete sociale ai kërkon foto të bukura nga Shqipëria.
“Përshëndetje, miq në Shqipëri! Po kërkoj foto të bukura të Shqipërisë për një projekt të ri.” – shkruan aktori dhe jep detajet e tjera që duhen.
Projekti i Levitt ka të bëjë me një projekt të platformës online që ai ka me emrin “HitRecord”, ku prodhodhen filma të shkurtër, libra, video etj.Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here