Mjeku Pëllumb Piperi i ftuar në Open zbuloi se çfarë këshille u ka dhënë mësuesve që kanë dyshime në marrjen e vaksinës Astrazeneca.

Pipero: Dje dhe sot kam pasur shumë mesazhe nga mësuesit të cilët më kanë kërkuar mendim, dhe të gjithëve u thashë, unë si profesionist deri tani nuk kam asnjë informacion që të më vërtetojë lidhjen mes vaksinës, trompozës, vdekjeve të papritura, dhe duke qenë se vaksina është vullnetare vendimi, është i gjithësecilit.

Dhe kjo vaksinë , stimulon antikorpe ndaj virusit dhe nuk ka si veti shkaktimin e sëmundjeve të tjera. Tani hetimi duhet sepse duhet të dimë se sa ditë pas vaksinës ka nisur, a ka pasur sëmundje të tjera paraprake, dua të them se për sa kohë s’kemi përfunidm të hetimit, dhe s’kemi rast këtu te ne . Pezullimi mund të ishte një opsion, por duet të dini që vendimmarrja e komitetit teknik të vaksinimit është e drejtë.

.Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here