Një 19-vjeçar po përballet me akuzën e vr.a.sjes së dy grave që mendohet se janë nga Shqipëria, të cilat i pë.rndoqi dhe i vr.au me th.ikë brenda shtëpisë së tyre.

Departamenti i Policisë së Largo në SHBA tha se detektivët dyshojnë se Sage Gayle Curry ndoqi v.iktimat në shtëpinë e tyre, pasi i pa ato në publik. Sipas medieve të huaja, gratë u gjetën të pajeta brenda shtëpisë së tyre ndërsa një fqinj lajmëroi policinë.

Sipas policisë, 19-vjeçari Curri hyri në shtëpinë e vi.ktimave përmes dritares, mori thi.kën e kuzhinës dhe kreu aktin ma.kabër, duke lënë të vd.e.kura dy gratë që pë.rndoqi.

Pas kr.imit të rëndë ai u largua menjëherë nga ndërtesa, ku i kërkoi ndihmë një miku të tij, pasi u lëndua edhe vetë gjatë aktit të rëndë, por policia e Largo nuk dha detaje sesi mund të jetë pl.agosur autori i s.ulmit.


Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here