Një nënë 64-vjeçare dhe djali i saj 21-vjeçar u arr.estuan në Fitchburg, Massachusetts, pasi policia mori informacion nga nusja e shtëpisë se ata kishin pasur marrëdhënie s.e.ksuale.

Gruaja e T.L u kthye në shtëpi nga puna më herët sepse nuk ndihej mirë, dhe pasi hyri në dhomën e gjumit, skena që pa e tr.onditi edhe më shumë.

Doli me vrap nga shtëpia dhe telefonoi menjëherë policinë, edhe pse e dinte që kjo mund t’i kushtonte shtrenjtë burrit dhe nënës së tij.

Sipas ligjit të shtetit të Massachusetts, incesti dënohet me dy e gjysmë deri në 20 vjet b.urg.

Kur oficerët e policisë erdhën në vendin e ngjarjes, ata gjithashtu ishin të hutuar sepse nuk kishin pasur raste të tilla më parë.

Nëna dhe djali u paraqitën në gjykatë javën e kaluar dhe u shpallën fajtorë. Ndërsa gruaja e tij, bëri kërkesë për divorc.


Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here