Aida Shtino nxjerr faktet sho kuese, va ksina po behet me pjese te be beve te abo rtuara

0
451

This post has already been read 30 times!

Gazetarja Aida Shtino kohët e fundit është bërë shumë aktive në rrjetet sociale, ku ka shprehur kritikat e saj lidhur me mënyrën se si po menaxhohet pandemia e Covid-19. Në një postim ditën e djeshme Shtino shkruan se va.ksina antic ovid po po bëhet me pjesë të be beve të ab ortuara dhe sipas saj kjo është e shë.mtuar. “Kush nga ju do të fusi në trupin e tij një gjë të tillë…”, shton më tej gazetarja.

Postimi i Shtinos shkruan në Facebook:

Pra kjo eshte e shemtuar shume….vak sina po behet me pjese te be beve te abo rtuara…

Kush nga ju do te fusi ne trupin e tij nje gje te tille..

Aborted babies are being used for the vaccine you all are waiting for 🤔🤔🤔

Posted by Roo Jnr on E martë, 25 August 2020

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here