Ajo është puro fierake, por nuk do të përfaqësoj as Shqipërinë dhe aq Greqinë në Euriovizon/ Do garoj për…

0
35

This post has already been read 19 times!

Të premten në mëngjes, shfaqja “Stin Folia ton Koukou” bëri një zbulim të papritur në lidhje me Eurovision 2021″,2021.

Eleni Foureira to fly the flag for Cyprus with 'Fuego' - Eurovision Song  Contest

Gazetari Elisavet Kyritsi njoftoi se Eleni Foureira pranoi një propozim zyrtar nga RIK në mënyrë që të përfaqësonte Qipron në Eurovision 2021″>2021.

Kjo është hera e parë që RIK propozon zyrtarisht një artist për Eurovision 2021″>2021 dhe bëhet e ditur publikisht. Kujtojmë se artistja shqiptare përfaqësoi Qipron në Eurovision në vitin 2018, me këngën “Fuego”.

She says she does not know the language, Eleni Foureira speaks Albanian in  the middle of the show

Eleni Foureira - EuroVisionary - Eurovision news worth reading

/RDA News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here