Prej kohësh në mediat rozë qarkullon lajmi i ndarjes së këngëtarit të njohur shqiptar Stine nga Graciela, me të cilën kanë dhe një vajzë. Por Stine i ftuar së fundmi në emisionin “Glamour Zone”, na ka befasuar të gjithëve teksa ka deklaruar se ata janë bashkë.

Ester Bylyku: Njerëzit të dijnë të ndarë ty dhe Gracielën, si është e vërteta?

Stine: Kush tha që jemi ndarë? Jemi bashkë

Ester Bylyku: Google e thotë, çdo njeri që përdor internetin e di. A keni qenë të ndarë?

Stine: Kemi qenë të ndarë, por tani jemi bashkë. Ajo ka qenë thjesht një fazë.


Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here