Ajo u d ogj në 85 % të trupit kur ishte fëmijë, po njerëzit e tallin edhe pse e dinë se po vuan shumë: Jam e bukur brenda ju nuk e dini…

0
22

This post has already been read 21 times!

Një grua që vu ajti 85% dje gie në trupin e saj ka postur e zhv eshur me një portret të fuqishëm dhe dha mesazhin e asaj çka është me të vërtetë e rëndësishme.

Carol Mayer kishte vetëm 50% mundësi për të jetuar pas një aks identi kur shtëpia e saj ishte e mbuluar me zjarr para 20 viteve.

Carol mbijetoi, por ajo përjetoi vite të tëra trau ma dhe prob lem. Ky fotot sesion është për të festuar fitoren e saj që mbijetoi.

Portreti i bukur “Lëkura në të cikën unë jam brenda” nga një fotograf Brian Cassey, është listuar për portretin e Njerëzimit 2020.

/RDA News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here