ak.sident i rëndë në Tiranë, Benzi merr para pemën dhe një 30 vjeçare mbi trotuar…

Nje ak.sident i rëndë ka ndodhur pak çaste më parë në Tiranë ku një një makinë ka dalë nga rruga dhe fillimisht është përplasur me një pemë e më pas ka aksidentuar një 30-vjeçare, e cila po priste në stacionin e autobusit.

Në fotot e mëposhtëme duket se 30-vjeçarja është e shtrirë në tokë në gjendje të rëndë, teksa e ndihmojnë disa kalimtarë të rastit. Makina e tipit ‘Benz’ është dëmtuar në pjesën e përparme, ndërsa pema është rrëzuar në tokë.

Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *