ak.sident i rëndë në vend, ka të pla.gosur –

Një ak.sident ka ndodhur mëngjesin e sotëm në Peqin, ku ka mbetur i pla.gosur një person. Mësohet se një kamion i tonazhit të rëndë ka humbur drejtimin e lëvizjes, ka dalë nga rruga dhe është përmbysur pranë fshatit Pajovë në aksin Peqin-Elbasan.

Drejtuesi i tij ka pësuar dëmtime dhe është dërguar në spital pa rrezik për jetën. Dyshohet se drejtuesi nga përgjumja ka humbur kontrollin e drejtimit të automjetit.

Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *