Një aksi dent i rëndë ka ndodhur ditën e sotme në Porodinë të Korçës, ku presa e zetorit i ka pr.erë këmbët 27-vjeçarit.

Ai është transportuar me helikopter drejt spitalit të Traumës në Tiranë.

Pas ngjarjes, gjendja e tij paraqitet ende e rë ndë për shkak të hemo rragjisë.

Akoma nuk dihet identiteti dhe kushtet në të cilat punonte.

Top Channel

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here