Disa pamje te renda jane publikuar sot te aksidentit qe ka ndodhur në një prej zonave më të frekuentuara të Tiranës, pranë ish-Parkut.

Një makinë del nga parkingu dhe nuk ndalet derisa zbarkon në rrugë duke marrë para edhe një biçikletë.

Nga pamjet, duket qartë që biçikleta ndalon në momentin që sheh se makina po del, por shoferi duket se nuk e ka pasur mendjen dhe e ka marrë para dhe nuk ndalon derisa mjeti nuk ecën dot më.

VIDEO KETU


Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here