Aktorja e famshme amerikane, Elizabeth Olsen e njohur nga filimat Avengers ishte mzsafire ne NBC.

Atje pershkruajti kohën që ka kaluar në Sërbi deri sa ka incizuar nje film te saj.

Ajo tha se koha ishte e shkurtë, dhe vetëm vikendeve kemi dalë. Nuk ja vlen të shkosh.

Shikone ne vazhdim videon e plote qe sh.okoi gjithë Sërbinë (menjehere pas re.kIa.mave – kIi.ko per ta ha.p.ur VlDE0N).

.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here