Një k.ir.urg plastik rriti gjok.sin e Sharon Stone pa dijeninë dhe pëlqimin e saj, njoftoi aktorja e famshme në librin e ri autobiografik.

Kur ajo u zgjua pas ope.rac.ionit për heqjen e një tu.mori beninj të gjirit në 2001, ajo thot se i kishte rritë gj.injtë, vetëm sepse një mjek “vendosi që ajo do dukej më mirë me një bust më të madh”.

Sharon Stone, e cila është në të shtatëdhjetat e saj, shtoi mjeku kishte menduar se madhësia e re ishte “më e përshtatshme me kofshët e saja” – sipas mjekut.

“Ai më ndryshoi trupin pa dijeninë time dhe pa pëlqimin tim!”, Shkruajti ajo.

Kjo çështje është vetëm një nga his.toritë më shqe.të.suese në librin e saj “Dy Herë Bukuroshja e Jetës”.

Aktorja tregon gjithashtu se si ajo dhe motra e saj Kelly, si fëmijë, u ab.uz.uan se.k.su.alisht nga gjyshi i tyre Clarence Lawson i cili v.di.q kur Stone ishte 14 vjeç.

.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here