Ali arreston Jamanin, Seher merr vendimin e vështirë –

Jaman heq dorë nga arratisja dhe kthehet në shtëpi. Ndërkohë Seher bën gati valixhen për t’u larguar nga shtëpia. Sapo hap derën për t’u larguar sheh Jamanin dhe Jusufin e habitet.

Jusuf bashkohet i lumtur me tezen ndërsa Jaman çuditet që Seher ka bërë gati valixhet për të ikur.

Ali nuk lejon që Kiraz të martohet dhe prish takimin mes dy familjeve. Jusuf duhet të qëndrojë pak ditë në qendrën sociale. Seher falenderon Jamanin që e riktheu Jusufin. Ali arreston Jamanin.

Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *