13 prill, është dita e parë e Muajit të madhërishëm të Ramazanit dhe njëkohësisht dita e parë e agjërimit për besimtarët myslimanë.

Me këtë rast, Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Naim Tërnava, me rastin e fillimit të muajit të Ramazanit, ka bërë një urim për të gjithë besimtarët myslimanë.

Më poshtë do të gjeni bashkëngjitur edhe kalendarin e orëve për të gjitha ditët e këtij muaji të sakri ficës.

.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here