“Amaneti”/ Ozan dhe Seherin në rrezik për jetën –

Jaman shkon në shtëpinë e Ozanit dhe gjen një video që e bën të shqetësohet edhe më shumë për Seherin. Ozan e ngatërron Seherin me një vajzë tjetër për shkak të ngjashmërisë.

Jaman vihet në kërkim të Seherit. Kjo e fundit tenton të arratiset, por Ozan arrin ta kapë. Seher telefonon Jamanin për t’i kërkuar ndihmë. Jaman shkon të shpëtojë Seherin, por bie në grackën e Ozanit.

Seher dhe Jaman janë në duart e një psikopati.

Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *