“Amaneti”/ Rrezikon të zbulohet gjithëçka, Seher dhe Jaman në rrezik –Kiraz i shpëton vde.kjes dhe të gjithë gëzohen që ajo është mirë, sidomos Aliu. Jaman shkon t’i shpjegojë Seherit si qëndron e vërteta e arrestimit të saj.

Por Seher nuk dëshiron aspak të dëgjojë justifikimet e tij. Punonjësja e shërbimeve sociale shkon të shohë shtëpinë ku Seher ka deklaruar se po jeton me Jusufin.

Jaman arrin të dërgojë Seherin dhe Jusufin në kohë. Ai fshihet në shtëpi ndërsa Seher ka frikë se mund të zbulohet gjithçka.
Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *