Seher dhe Jusuf vendosin të shpërngulen nga vila për të jetuar në një shtëpi tjetër. Por Seher nuk pranon që Jaman të jetojë me ta.

Kiraz ndodhet sërish në rrezik pasi vëllai i saj hyn në spital i maskuar si pastrues.

Erdalli qëndron para spìtalit, duke gjetur një mënyrë shumë të sàktë për të hyrë në spìtal pa rènë në sy të pòlìcëve. Ai ndihmon një të pàralìzuar që të futet brenda me kàrrocë dhe askush nuk e kupton se është ai, edhe pse po e kërkojnë.

Përbàllë Erdallit me thìkë në fytin e Begymit, qëndron Aliu me Fëratin, me àrmè në duar. Ato nuk arrijnë të bëjnë asgjë sepse Erdalli merr makinën e Begymit në parking, dhe largohet, duke i bërë asaj të ditur se ia ka njohur zërin dhe e di se ajo e ka padìtur Kirazin dhe shtëpinë ku ajo po qëndronte.

Ai kërcënon se do vrasë Begumin. Jaman nuk ndahet nga shtëpia e Seherit dhe Jusufit duke i ruajtur ato gjithë natën. Seher inatoset me Jamanin.
Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here