Ikbal dhe Zuhal thurin një plan të mirëmenduar kundër Seherit. Seher bisedon me Jamanin dhe i thotë se Selimin e sheh si vëlla dhe i do të mirën.

Ajo thotë se nuk mund ta përballojë nëse Selimit i ndodh diçka e keqe për faj të saj. Jaman hesht para fjalëve të Seherit, por çfarë ka ndërmend të bëjë ai?

Ali si rrallëherë i shpreh Kirazit mendimet e mira që ka për të dhe i kërkon t’i premtojë që do qëndrojë larg telasheve. Selim i propozon për martesë Seherit. Jaman sheh të gjithë propozimin i shokuar.


Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here