Ambasada amerikane jep lajmin që po e prisnim të gjithë

0
36

This post has already been read 30 times!

Ambasada Amerikane ka njoftuar se me datën 7 tetor 2020 do të hapen aplikimet për lotarinë amerikane.

Me anë të një postimi në Facebook, bëhet me dije se regjistrimet do të jenë të hapura nga data 7 tetor, 2020, ora 18:00 (ora shqiptare) deri më 10 nëntor 2020, ora 18:00 (ora shqiptare)!

Njoftimi i plote:

🇦🇱️ | Regjistrimet për Programin e Lotarisë Amerikane 2022 do të jenë të hapura nga data 7 tetor, 2020, ora 18:00 (ora shqiptare) deri më 10 nëntor 2020, ora 18:00 (ora shqiptare)! Për më shumë informacion, klikoni këtu: http://ow.ly/7dCz50BFoLx
Vazhdoni të na ndiqni në Facebook, Twitter dhe instagram gjatë kësaj kohe, për të marrë këshilla mbi plotësimin e aplikimit tuaj.

🇺🇸️ | Registration for the 2022 Diversity Visa Program (DV-2022) will open on Wednesday, October 7, 2020, at 12:00 p.m. ET and close on Tuesday, November 10, 2020, at 12:00 p.m. ET. For more information, click here: http://ow.ly/7dCz50BFoLx
Continue following us on Facebook, Twitter and Instagram throughout this period, in order to receive tips about filing out your application.

/RDA News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here