Antonela nuk është rikthyer ende në studion e “PërPuthen”, por ishte sot e pranishme nëpërmjet një lidhje me Skype”, pas mungesës prej dy ditësh.

Me mllef dhe inat ka folur ajo për Mevlanin, Ledianën, por edhe për disa konkurrentë të tjerë.

Ndërsa e pyetur për puthjen e Mevlanit me Ledianën në takim, këtë të fundit ajo e konsideroi “burrë me buzë silikoni”

“Doja ta pyesja atë burrin aty, si t’u duk puthja e një burri për Shën Valentin? Apo puthja e një burri me buzë silikoni, nuk krahasohet me buzët e mia natyrale”, tha ajo.

.Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here