Audicionet e ‘Për’Puthen On Tour’ tashmë kanë mbaruar lëvizjet e tyre nga qyteti në qytet.

Mbrëmjen e së dielës u trànsmetuan në ekranin e Top Channel dhe vendndalimi ishte kryeqendra e veriut, Shkodra.

Audícionet ishin pak të vàrfra sipas autòres së programit, Olsa Muhameti, e cila pristë pak më shumë ky qytet por i jep një shans të dytë këtij qyteti duke i ftuar në Tiranë përsëri për audicione.https://www.photojoiner.net/image/bb2dQTsf

Gjatë audícioneve, siç e kemi parë edhe nëpër rrjete sociale, të pranishëm përveç stafit ishin edhe disa nga ish-konkurrentet e sezonit të parë dhe të dytë të “Për’Puthen”.

Në këtë rast bëhet fjalë pikërisht për Antonelën, vajzën nga Veriu i Shqipërisë që shpesh e cilësojnë si shkodrane por që në fakt nuk është e tillë por nga rrethinat e këtij qyteti.https://www.photojoiner.net/image/puZdrvBv

Gjithsesi të gjithë e kemi njohur karakterin karizmatik dhe natyrën provòkuese të saj sidomos kundrejt meshkujve, këtë herë karrém për të ishte konkurrenti nga Shkodra, i cili gjatë audícíonit shprehu pëlqim për Antonelën.

Ata orgànizojnë një takim 4-minutësh në formë bashkëbisedimi për të parë nëse do arrinte ta bënte Antonelën të pranonte një takim me të apo jo.

Ky i fundit ia del me sukses pasi Antonela e pëlqeu djalin gjithashtu dhe sipas saj, ai i plotëson të gjitha kriteret për të, pavarësisht emocíoneve që kishte.
Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here