Në puntatën e sotme të “Përputhen” u transmetua takimi i Sindit me Anxhelon, konkurrent i cili i është bashkuar programit vetëm së fundmi. Takimi i tyre nisi me mosbesim. Anxhelo i tha Sindit se mendon se ajo ka pasur lidhje dhe më parë.
Pjesë nga biseda në studio: Sindi: Ke tr-adhtuar? Anxhelo: Jo, mund vetëm të kem folur në telefon kur jam ndarë me atë që kam qenë lidhur. Sindi: Quhet tr-adhti. Anxhelo: Unë mendoj që ti ke pas lidhje. Sindi: Jo nuk kam qenë e lidhur.
Anxhelo: Rumania është një vend ndryshe nga Shqipëria, ke lëvizur ke pas dalë, mendoj që ke pas një lidhje, tani është mendimi im. Sindi: Fakti që jeton në një vend tjetër s’do të thotë të mos ruash moralin. /24news

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here