Arbër Hajdari jep lajmin e zi/ Fëmija shqiptar humb jetën nga korona: E deshi zoti për vete këtë engjëll

0
68

COV.ID-19 ka shënuar vik.timën më të vogël në vendin tonë. Vogëlushi shqiptar, Alvin ka ndërruar jetë si pasojë e Covid-19. Lajmi i tri shtë është bërë i ditur nga Arbër Hajdari nëpërmjet një postimi në Facebook.

Pasi u dërgua në Zvicër ku të voglit i dhanë veç një muaj jetë dhe pas një ndërhyrjeje në Stamboll ku u njoftua se doli me sukses, krejt papritur, Alvini ka ndërruar jetë nga Covid-19.

Postimi i Arbër Hajdarit

Mes trish timit të papërshkrueshëm, me lot në sy, e zemër të cop ëtuar, po ju njoftoj me një lajm të dhi.mbshëm për mua, për prindërit, por dhe për ju

Krejt papritur, Alvini ka ndërruar jetë nga C.ovid-19.

Bëmë të pamundurën, nuk u dorëzuam as kur Profesori më i mirë në Europë në spitalin e Lozanës, nuk e mori përsipër ope racionin e Alvinit. U op erua në Turqi, u përmirësua, po rehabilitohej shumë mirë.

Por nuk paska qenë e thënë… Zoti e paska bërë për vete, siç duket!

Alvini do jetë në parajsë, këtë e ka premtuar Zoti, për çdo fëmijë që ndërron jetë.

Sa të jem gjallë nuk do ta harroj Alvinin, këtë fëmijë të mrekullueshëm, të zgjuar, të bukur, të mençur. Të Zotit jemi dhe tek ai do të kthehemi.

.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here