Në Zarë të Kroacisë komuniteti Arbënesh feston këto ditë 295-vjetorin e mbërritjes së familjeve të para nga Shqipëria. Me këtë rast, që nga data 3 deri më 21 maj, do të qendrojë e hapur për publikun një ekspozitë fotografish, që dokumentojnë historinë e kolonisë shqiptare atje. Veprimtaria organizohet nga Shoqata Kulturore “Aleksandar Stipčević”, nën kujdesin e Berndard Kotlar dhe titullohet…

SourceLeave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here