Armëpushimi u vendos në Gaza, lufta zhvendoset në Amerikë, palestinezët dhe izraelitët rrihen në rrugët e qytetit (Video)

Edhe pse Izraeli e Hamasi kanë vendosur armëpushim në Rripin e Gazës, trazirat, janë zhvendosur diku tjetër, në SHBA.

Mediat e huaja kanë publikuar pamjet ku, grupe palestineze përfshihen në sherre masive me grupe izraelite në Nju Jork.

Nuk kanë munguar në këto konflikte e përleshje, as përdorimi i grushteve, shkelmave apo sendeve të forta.

E jo në pak raste, policisë i është dashur të ndërhyjë për të vendosur në kontroll situatën, shkruajnë mediat e huaja.

 

.

Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *