Arr.estohen babë e bir në Tiranë, rra.hën dhëndrin dhe krushkun – Korrieri.net


Tiranë-  Dy persona janë vënë në prangat e policisë pasi akuzohen për dh.unë në familje.

Të arr.estuarit janë B. Ç., 54 vjeç dhe H. Ç., 22 vjeç (babë e birë) pasi kanë ushtruar dh.unë fizike ndaj shtetasve K. M., 30 vjeç dhe A. M., 53 vjeç ( dhëndrin dhe krushku e tyre).

Nga specialistët për Hetimin e Krimit në Komisariatin e Policisë Nr.5 u bë arr.estimi në fla.grancë për veprën penale “Dh.una në familje” i shtetasve B. Ç., 54 vjeç dhe H. Ç., 22 vjeç (babë e birë) pasi kanë ushtruar dh.unë fizike ndaj shtetasve K. M., 30 vjeç dhe A. M., 53 vjeç ( dhëndrin dhe krushku e tyre).


Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *