Një rezultat zhgënjyes është ai i votave për Rudina Hajdarin e cila kryesonte listën në Elbasan.

Kandidatja për deputete e Nismës Thurje, mbante numrin 1 në listë dhe ishte emri më i njohur mes kandidatëve, por kjo nuk e ka ndihmuar që të marrë më shumë vota preferenciale, të paktën deri më tani kur janë numëruar pak më shumë se gjysma e kutive.


Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here