E ftuar në emisionin “Top Arena” ka hedhur dyshime se pëlqen më shumë brunet, por nuk zbuloi detaje të tjera.

Sara: Nuk jemi bashkë. Nuk ka qenë lojë, pëlqimi ka qenë, thjesht mospërputhje karakteresh.

Më duket sikur ka qejf më shumë brunet, kot u lodhëm ne të dyja, na iku gjithë mundi kot.

Nëse do e gjeja në tradhti, do vazhdoja jetën time. Etapë e mbyllur Atdheu, ngelet respekti.

Sara dhe Atdheu kanë dalë çift nga programi, ndërsa shpesh ka pasur lajme të krisjes së marrëdhënies së tyre.

Për më shumë informacione, lajme të përzgjedhura foto dhe video interesante, ju ftojmë të na ndiqni edhe në faqen zyrtare të meganews.al në Instagram, një tjetër mënyrë për të qenë në kontakt me gjithësecilin prej jush. Instagram: @meganews.alLeave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here