Aty kanë ndodhur shumë mrekulli! Ja për çfarë janë lutur më shumë shqiptarët te Kisha e Laçit këtë vit: O Zot largoje atë!

0
20

This post has already been read 18 times!

Janë të shumtë njerëzit që mendojnë se koronavirusi është një m allkim i Zotit për më katet e njerëzimit dhe d ëm et që i ka shkaktuar ai tokës.

Po ngjiteshin për tek Kisha e Laçit, vajzat befasohen nga ajo që ju del  para - GazetaBlic

Për pasojë, ai që mund ta mundë vir usin është po vetë perëndia. Dhe vendi më i mirë për këtë është kisha e Shna Ndout në Laç, ku bashkë me ata që kërkojnë fatin, apo shërimin e sëmundjeve, nuk kanë munguar as ata që luten për të shpëtuar bota nga koro navirusi.

Kisha e Laçit është një ndër vendet më të shenjta në Shqipëri. Shumë njerëz thonë se janë shëruar nga sëmundje të rënda, vetëm pasi janë ngjitur deri këtu. Disa të tjerë thonë se iu janë hapur dyert e fatit, falë lutjeve në këtë vend.

Kisha e Lacit | Lajme.al

/RDA News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here