B.arbarë dhe tepër ag.resivë, 22 adoleshentë në pr.anga…b.andë e rrez.ikshme

0
102

This post has already been read 99 times!

22 shqiptarë dhe 4 grekë,të gjithë në moshë të mitur, janë vënë në pr.anga nga uniformat blu të Greqisë.

Ata ishin pjesë e një bande të rre.zikshme gr.abitësish në qendër të Athinës.

Metodat e b.andës ishin shumë të a.shpra,madje anëtarët e saj nuk nguronin të përdornin edhe th.ikat për të trembur viktimat e tyre.

Agjentet bëjnë fjalë për kr.iminelë tepër agre.sivë dhe të rr.ezikshëm.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here