Babai i shokuar shkon në polici, zbulon çfarë i kanë bërë vajzës së tij dhe… –

Një person ka raportuar në polici se persona të dyshuar deri më tani të pa njohur, një kohë të gjatë janë duke ngacmuar vajzën e tij të mitur kosovare, me video incizime dhe fotografi me përmbajtje pornografike të cilat i kanë publikuar në rrjete sociale me qellim të diskriminimit të saj.

Rasti ka ndodhur në Mitrovicë, dhe i njëjti po hetohet nga njësitet policore.
Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *