Baresh ndërkohë njofton policinë për kapjen e… si do ta përjetojë gjithë këtë situatë Zejnep? –

Nesrin i bashkohet festes së fejesës së Ali Rizait dhe Sulltanës. Baresh ndërkohë njofton policinë për kapjen e saj.

Si do ta presë Zejnep faktin që ajo punon për Ekremin? Pas disa kujtimesh të mbledhura së bashku, Sakine mëson se Nesrin është vajza e saj e zhdukur para shumë vitesh.

Si do të jetë përballja mes tyre? Po Zejnep si do ta përjetojë gjithë këtë situatë?
Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *