Bëri foto me të shoqen shtatzënë pastaj e hodhi nga shkëmbi/ Përlot vëllai i saj: Ai nuk derdhi një pik lot, donte vetëm paratë

0
14

Hakan Aysal, 40 vjeç, u arre stua për vra sjen e gruas së tij Semra Aysal, 32 vjeç dhe foshnjës së tyre të palindur ndërsa ishin me pushime në Butterfly Valley në Mugla, Turqi, në qershor 2018.

Proku rorët pretendojnë se Aysal e shtyu gruan e tij nga shkëmbi në mënyrë që ai të mund të përfitonte garanci sigurimi pas vde kjes së saj.

Në një intervistë, gjykata dëgjoi një video nga vëllai i vik timës, Naim Yolcu, i cili tha: “Kur shkuam në Institutin e Mje kësisë Lig jore për të marrë trupin, Hakan ishte ulur në makinë. Ne jemi të shkatë rruar si familje, por Hakan nuk u shfaq aspak i trishtuar. Nuk qau, as një pikë loti ka dashur paratë e sigurimeve.

.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here