Bëhet xheloze për rrobat, kunata i bën gjëmën gruas së vëllait (VIDEO)

0
143

This post has already been read 25 times!

Po ju keni degjuar histori te tilla?

Një nuse e re e cila jetonte me prindërit e burrit duket se ka bërë shumë xheloze kunatën e saj.

Sipas gazetares së “Aldo Morning Show” burri i saj jetonte në Zvicër dhe sa herë që vinte në Shqipëri i sillte dhurata.

Por veprimet e vëllait të saj duket se e kanë bërë shumë xheloze motrën e cila i ka grisur të gjitha fustanet dhe më pas e ka dhu nuar. Është dashur ndërhyrja e pjesëtarëve të familjes për të shuar she rrin me tyre.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here