OSHEE ka njoftuar se diten e neserme, 1 qershor, në vijim të punimeve për investimin që po kryhet për rikonstruksionin e kabinave, në intervalin kohor 09:00-16:00 do të punohet në disa kabina të NST Farkë.

Pa energji do të mbeten këto zona në Tiranë: Pjesërisht zona afër TEG, rruga e Vilave dhe zona e Farkës së vogël.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here