Nga Anabel.al/ DASHI: Shtëpia dhe familja tani do të jenë një fokus kryesor, pasi Marsi, sundimtari juaj, tani është në Gaforre, duke e bërë këtë një kohë perfekte për të lëvizur ose vendosur se çfarë dëshironi të bëni për ta bërë shtëpinë tuaj më elegante dhe tërheqëse. Keni qenë shumë në shtëpi kohët e fundit dhe pa dyshim që e dini se çfarë kërkon vëmendje.

Mërkuri do të shkojë në prapavijë në fund të këtij muaji, 29 maj – 22 qershor, kështu që do të ishte më mirë të porosisni çdo send të shtrenjtë që mund t’ju duhej, veçanërisht produktet elektronike (përfshirë pajisjet e kuzhinës), në gjysmën e parë të majit.

Nëse nuk po e freskoni pamjen dhe ndjesinë e shtëpisë, atëherë mund të ndihmoni njërin nga prindërit. Çfarëdo që do të bëni, ata do të jenë shumë mirënjohës.

Muajin e kaluar filluat të mendonit për mençurinë e kursimit të parave ose investimit të tyre – Hëna e plotë e 26 prillit ishte shumë e vështirë dhe mund t’ju ketë dhënë një shpenzim ose një faturë tatimore më të madhe se sa keni parashikuar. Me gjasë keni arritur në përfundimin se do të ishte diçka e zgjuar që të kishit ca para në dorë për të paguar faturën.

Kursimi nuk është i lehtë gjatë një pandemie kur kaq shumë njerëz kanë humbur punën e tyre, por është mirë të mendosh për të ardhmen.

Një mënyrë për të rritur të ardhurat e fituara mund të jetë e mundur falë një Hëne të re të rrallë dhe speciale të 11 majit te Demi. Nuk përjashtohet një rritje rroge, ngritje në detyrë ose bonus.

Marsi po ju jep dëshirën për të udhëtuar në distanca të shkurtra, një vend ku mund të arrini me makinë brenda një dite. Në mes të majit, mund të bëni një udhëtim të vogël të papritur për biznes ose kënaqësi. Arsyeja e udhëtimit nuk është e qartë.

Nëse jeni të vetëpunësuar, një detyrë që merrni nga një kompani e huaj në fund të muajit ka të ngjarë t’ju paguajë mirë. Çështjet ligjore dhe ato që përfshijnë transmetimin dhe botimin gjithashtu do të shkëlqejnë.

Nga ana romantike, Afërdita është në shenjën ideale për ju – Binjakët – dhe një udhëtim në fundjavë me të të dashurin/ën apo bashkëshortin/en gjatë 28-29 majit do t’ju afronte më afër.

Nëse jeni beqar, mund të takoni dikë, sepse Afërdita do të hap rrugën për një takim të befasishëm. Për më tepër, pavarësisht nga statusi, Saturni do të forcojë Afërditën, duke dhënë një përvojë të qëndrueshme dhe kujtime të lumtura – veçanërisht një lajm i mirë për beqarët. Nëse takoni dikë të ri, ai person mund të jetë në jetën tuaj për një kohë të gjatë.

DEMI: Po kujdeseshit për njerëzit e afërt dhe të dashur muajin e kaluar, ose u përqendruat në një partner (ose nëse nuk keni një, një konkurrent), por ky është muaji i ditëlindjes, kështu që është koha të mendoni për nevojat dhe dëshirat tuaja. Hëna e re e këtij muaji do të ketë fuqinë për t’ju çuar në një drejtim të ri. Hëna e re më 11 maj do të jetë te Demi, dhurata vjetore e ditëlindjes për ta përdorur si të doni.

Në të vërtetë, mund ta drejtoni energjinë e kësaj Hëne të re në çdo mënyrë që ju pëlqen. Marsi në Gaforre do të jetë i orientuar bukur drejt Uranit te Demi, kështu që në ose afër 11 majit, mund të merrni një surprizë të lumtur.

Çfarë do të dëshironit të shihni të ndodhte këtë vit, i dashur Dem? A jeni i vendosur të fitoni më shumë para? A doni të udhëtoni pasi të keni arritur në periudhën post-pandemike, apo doni të ktheheni në universitet për një diplomë? Ndoshta doni të filloni biznesin tuaj ose të bëni emër për veten duke punuar për një kompani në të cilën punoni tani. Pjesa më e mirë e veprimit është gjithmonë planifikimi.

Eklipset janë ngjarje të fuqishme në astrologji dhe kemi një eklips Hëne në Shigjetar më 26 maj. Kjo paralajmëron një ndryshim në mënyrën se si ju merrni të ardhura, investoni, kurseni ose përdorni para kur keni nevojë. Nëse jeni të vetëpunësuar, mund të merrni një klient të ri, ose nëse punoni për të tjerët, mund të ndryshoni punë dhe të merrni përfitime të reja.

Jupiteri do të largohet shkurtimisht nga sektori i karrierës nga 13 maji deri më 28 korrik dhe do të mbush shtëpinë e njëmbëdhjetë të shpresave dhe dëshirave. Ky është një vend shumë i veçantë në horoskopin tuaj. Kjo periudhë do të jetë mjaft e rëndësishme, megjithëse Mërkuri do të jetë në prapavijë nga 29 maji deri më 22 qershor te Binjakët, e cila nuk është koha për të bërë marrëveshje. Sidoqoftë, mund të jetë një kohë e mirë për të rishikuar një ide që duhej lënë mënjanë më parë.

Marsi do të zhvendoset në sektorin e shtëpisë së shpejti dhe duket se do të mendoni të bëni ndryshime në shtëpi apo edhe të bëni një lëvizje në një adresë të re.

Para se të ndodhë kjo, do të keni një mundësi për të bërë një udhëtim rrugor, mbase për një fundjavë të këndshme larg. Marsi tani është në Gaforre dhe po viziton shtëpinë e tretë të udhëtimeve të shpejta, në distanca të shkurtra, kështu që mund të keni një shans të kaloni pak kohë në një mjedis të ri, larg rutinës.


Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here