Bëhuni gati/ Vjen lajmi i shumëpritur nga të gjithë shqiptarët, Eugena Tomini sapo na e njoftoi, ja ç’prite të ndodhë –

Ekspertja e Institutit të Shëndetit Publik, Eugena Tomini ka folur pak më parë lidhur me situatën e pandemisë në vendin tonë. Tomini deklaroi se në fund të muajit maj pritet lehtësim i masave.

“Nga fundi i majit pritet të ketë lehtësi masash. Mes ekspertëve po diskutohet si për orën policore, ashtu dhe për lehtësim masash për bizneset.”

 

Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *