Bëhuni gati, vjen parashikimi për fundjavën në Shqipëri – Korrieri.net


Turistët nga Kosova kanë vendosur që këtë fundjavë ta kalojnë në Shqipëri.

Sipas mediave kosovare, radhë deri në 70 metra janë krijuar në dalje të pikës kufitare të Vërmicës për në Morinë.

Disa prej shkaqeve që mund të kenë sjellë këtë dyndje turistësh janë fundjava, temperaturat e larta dhe festa e ‘1 Majit’.


Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *