KËTË TË SHTUNË PAS NJË AKSI.DENTI NË MAMURRAS, EDHE NJË DREJTUES MJETI KA KËRKUAR PRANINË E ILIR METËS, PASI NUK KISHTE BESIM TEK POLICIA DHE EKSPERTËT.

“Pa ardhur Ilir Meta këtu nuk lëviz vendit, vetëm ai e zgjidh këtë punë”, mësohet se ka thënë drejtuesi i mjetit.

Nuk kam besim fare tek policia shtetit, kam pare me qindra raste ku policia ka mare rysh.fete per ti dhene fajin atij me te dobetit. Une skisha asnje faj mesohet te kete thone shoferi duke ule.ritur, dhe nuk leviz nga vendi pa ardh Ilir Meta ketu.

Nuk është çudi tani, që pas çdo konflikti me policinë, të thërrasin Ilir Metën.

Burimi: Tema

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here